Om Thorlund Skou A/S


Fra 0 til 300 mil. kr. i omsætning.

Thorlund Skou A/S blev etableret i 2009 , da den økonomiske krise rasede henover byggeindustrien.

Vi ville gøre en forskel – viden om trælast kombineret med nye tanker om fremtidens distribution af trælast skulle give en væsentlig konkurrencefordel i krisen.

Gennem kriseårene 2009-2013 gennemførte Thorlund Skou A/S en markant vækst - trods en meget hård konkurrere, hvor alle etablerede konkurrenter naturligvis havde faldende omsætning - krisen forklarede alt, men den forklaring kunne vi jo ikke bruge når omsætningen i 2009 var nul. Rent mentalt havde vi jo et helt andet mind-set og det gav bonus - idet kunderne havde brug for ”skarpe priser”

Direct-konceptet var meget skarpt og konkurrencedygtigt fra start. Vi fravalgte konkurrenceparametre som kredittid, bonus, etc. – vi satsede i stedet på at eneste handelsparameter var prisen kombineret med et meget lavt omkostnings setup og et effektivt logistiksystem med fokus på kundeservice.

Det var afgørende at en lang række væsentlige savværker herunder Bergene Holm, Stora Enso, Jarl Timber forstod og bakkede op om vores koncept – og det er selvfølgelig vort største succeskriterier, at vi i dag markedsfører trælast produkter fra mere end 150 forskellige savværker rundt om Østersøen.

Teknologisk var det et kvantespring at starte Thorlund Skou A/S helt fra bunden – idet vi fuldt ud kunne udnytte internettets teknologi og opbygge en netværksvirksomhed udelukkende ved at investere i bærebare computere og gratis programmer. Vores komunikations platform internt og eksternt er helt unik i branchen.

I 2014 startede vores investeringer i logistik- og produktionscenter i Brande som i dag udgør 70.000 m2 hvoraf 13.000 m2 er under tag.

I 2015 etableres TS-timber idet leverandører efterspurgte salgsarbejde rettet mod industrien i Danmark. I 2017 er TS-timber en succes og vi har udvidet TS-timber med en eksportafdeling.

I betræbelserne på at blive fullborn leverandør til danske tømmerhandlere overtages 51 % af Løgstrup Træindustri ApS i Viborg 1. Januar 2018 – dermed rådes der over yderligere 3500 m3 produktionsfaciliteter med 2 høvlelinier, kløveslinie og 2 malerlinier, samt en lang række maskiner til industriel beabejdning af træ.

Selvfinansierende fra start til idag har selvfølgelig betydet mange fravalgte salgsmuligheder – på den anden siden står vi i dag med branchens stærkeste økonomi, hvilket er kundernes største sikkerhed for at vi fortsat udvikler vores konkurrenceevne.

200.000 kubikmeter træ fra 150 savværker – det er Thorlund Skou anno 2018.

Vores medarbejdere gør en forskelBrugernavn:
Password:
Thorlund Skou A/S   •   Lille Møllevej 8   •   DK-8850 Bjerringbro   •   T: +45 2469 1166   •   info@thorlundskou.dk

Thorlund Skou Brande ApS   •   Fynsvej 23   •   DK-7330 Brande   •   T: +45 2469 1165   •   tr@thorlundskou.dk